:(

Begravning idag. Har inte så mycket mer att tillägga.

:(

Seeeeeegt.

Det verkar vara tur att jag inte såg den där 300 häromkvällen. ;)
Ingen verkar ha något gott att säga om den.
Jag såg i sista stund att Morden i Midsomer visades samtidigt så självklart fick det bli det i stället. Synd bara att det blir sämre och sämre hela tiden. Jag saknar verkligen de gamla avsnitten.

Idag åker jag förmodligen iväg inför helgens tävlingar. Det känns faktiskt rätt segt. Jag har ju precis kommit hem typ. Just nu har jag inte så mycket lust alls utan hade hellre slappat hemma i helgen. Börjar känna mig lite off också, kanske en förkylning på gång? Hoppas inte det är svininfuensa bara.... ;)

Igår var jag hos JL och hoppade och det gick kanon. Det var precis att jag pallade släpa mig iväg dit på kvällen men när jag väl hade börjat rida så var all trötthet puts väck.
Det var dessutom skönt att hästen hoppade fint på höga hinder och att allt kändes bra och att JL tycker att det ÄR bra. Jag är en person som tänker rätt mycket och vill att allt ska bli så perfekt hela tiden och vissa människor i ens närhet har en förmåga att alltid se varje negativ grej i mina och andras rundor inne på banan. Det är inte kul att komma ut och ha gjort en felfri ritt och direkt få höra "Oj var du kom nära på ettan och guuuud så konstigt du red på femman".  Då börjar jag nästan tro att det verkligen är dåligt och kan inte glädjas över placeringar. Fast jag vet innerst inne att det inte är så.
Av någon anledning är det dessutom ALLTID folk som rider lägre klasser än en själv som kommer med dessa kommentarer. Känner ni igen det?
Tack och lov har jag en fantastiskt tränare som tävlar mycket på hög nivå och som får mig på andra tankar igen. :)

Nä, nu får jag speeda på här.

Dagens vill ha:
Ledighet och bara slappa.
Dagens klädsel: Beige ridbyxor Pikeur Meredith, grön Lyle & Scott piké Blå Kingslandhoodie med grön/gula detaljer, blå Kingslandstrumpor.
Dagens frisyr: utsläppt just nu.
Dagens händelse: Försov mig.
Dagens låt:  Darin - Runaway.
Dagens planer: rida, packa, mm mm mm.
Dagens saknad: solen.
Dagens dummaste: att jag saknar energi.
Dagens sjuka: bara lite off.
Dagens drog: kaffe.
Dagens roligaste: det kan man undra.
Dagens favorit: Conrad.
Dagens köp: inget än.
Dagens godis: inget. Än.
Dagens humör: humöret är helt okej, det är bara piggheten som saknas.
Dagens ord: seeeeeegt.


Dagens favorit.


Vad händer hos er idag? Hoppas att ni får en bra dag. :)Kvällens film. Bra eller dålig?

Såg att filmen 300 går på TV ikväll, 300 är en filmatisering från 2007 av serieromanen 300 av Frank Miller. Serien är en fiktiv återberättelse av det historiska slaget vid Thermopyle. Filmen är regisserad av Zack Snyder med Frank Miller som producent och konsult. Större delen av filmen är filmad med bluescreen för att efterlikna miljöerna från den ursprungliga serien.

Spartanernas kung Leonidas (Gerard Butler) och 300 spartaner strider till siste man mot den persiske kungen Xerxes (Rodrigo Santoro) och hans armé av över en miljon soldater. Samtidigt i Sparta försöker drottningen Gorgo (Lena Headey) vinna stöd åt sin man. Berättelsen ramas in av en berättarröst i form av den spartanske soldaten Dilios (David Wenham). Genom att filmen är gjord som en återberättelse av en av de deltagande soldaterna introduceras flera övernaturliga varelser vilket gör att 300 hamnar i genren historisk fantasy.

300 hade premiär 9 mars 2007 på både vanliga biografer och IMAX-biografer i USA. I Sverige premiärvisades filmen 4 april 2007. Trots att kritikerna var oense om filmens stil och utseende slog den rekord. Vissa lovordade dess originalitet medan andra ansåg den vara för koncentrerad på det visuella och inte lika mycket på karaktärerna. Filmen anses även kontroversiell av flera på grund av framställningen av de forna perserna.
Är den nåt att se?
Ni som sett den, släng in eran åsikt. :)Back!

Fasiken vad aktiv jag är med bloggen då. ;) Fattar inte hur folk som har ett liv ;) orkar blogga flera gånger om dagen, ALLTID. Önskar att jag pallade.

Nu är jag tillbaks lite tillfälligt efter en vecka med tävling, Falsterbo och lite festande och slappande. Det har varit hur bra som helst.
Nu väntar två helger med tävlande och och tränning för Peter på Flyinge nästa vecka (KUL!) så jag tror jag kommer vara  så där duktig på att blogga den kommande veckan också.
Imorgon åker jag och hoppar hos JL, det ska bli superkul. Det var ett tag sedan.

Vad har hänt hos er den senaste veckan? Något spännande? Var ni i Falsterbo? Shoppat nåt? Tävlat?
Hoppas att allt är kanon!


Puh!

Dagen igår alltså....haha. Jag var inte i säng förrän långt efer midnatt.
Det var ett jäkla farande och jag hade både otur och tur får man väl säga.

Jag har ett sto som är iväg på stuteri för att semineras och igår när veterinären skulle ta upp den frysta sperman så var den förstörd av någon anledning, 5 strån, totlat oanvändbara. PANIK!
De ringde alltså mig och sade att hästen stod i undersökningsspiltan och var färdig att semineras men de hade ju ingen sperma längre....kul, kul.
Jag fattade ju att jag inte hann få ny sperma från Belgien innan kl 20.00 igår ;) så jag ringde min vän Magnus och frågade om han hade något färskt från "sin"´hingst.
Tack och lov hade hingsten varit och tappats igår, Den underbara Eva på hans stuteri packar en låda, skickade med den med en som jobbar i närheten av dem, jag möter upp honom utanför Skara Hästsport och kör i ilfart till mitt stuteri för att hinna. Så nu är hon seminerad med Baltimore.
Snabba ryck.


Bruksprovsvinnare i hoppning 2009
Baltimore 1178

9,4 I HOPPNING - 10 FÖR TEKNIK


Bla 10 för teknik i hoppning och högsta total index på många år!
Mycket trevliga gångarter och ett fantastiskt temperament!
Otrolig härstamning, både far och morfar Svårklass vinnare, samt Baloubet vinnare av 3 VM ett OS. Många godkända hingstar ur mödernet.

Modern Griselda II är syster till bla Svårklasshingsten Landjunker (som själv lämnat flera godkända hingstar samt G-P vinnarna Fighting Alpa och Life is Life) samt Premie hingsten Rappa Frels. Mormodern Griselda är även syster med flera godkända hingstar såsom Avellynus Z, Aventyno Z, Leander och Vital.
Puh!
Ja, nu får vi se om stoet tar sig och hoppas på att detta kan bli bra.
Nu är det bara en dag kvar tills jag drar iväg igen, det är ett evigt packande och donande. Just nu tvättar jag schabrak för fullt. ;)

Hoppas att eran dag blir toppen!


Tillfälligt back on track.

Allt är inte helt fixat men jag kan surfa lite i alla fall. :)
Imorse var det superfint väder och nu....tja..regnet hänger i luften och det har börjat mullra igen. Det åskar ju hela tiden känns det som. :o

Här kommer lite bilder, bäst att passa på innnan det lägger ner igen. ;)


Det har varit mycket hästkärlek den senaste tiden.


Och hundkärlek...En hel del skratt (denna skylt har min kära vän Henrik skrivit).


Det har även varit saknad efter våran vän.


Bästa vännerna.


De dricker till och med ur samma hink.


Lite fest har hunnits med.


Här laddar jag för att blanda mojitos. ♥


Massa bad har det blivit.


Lite bilder var det, jag ska lägga in fler sen, bla tävlingsbilder och lite fler festbilder. :)

Här kommer en dagens också, nu när jag ändå är på gång....

Dagens vill ha: VÄRME!
Dagens klädsel: grå ridbyxor Pikeur Ciara, marinblå Whitakerpiké, blåa Kingslandstrumpor.
Dagens frisyr: utsläppt just nu.
Dagens händelse: åskväder?
Dagens låt: David Guetta ft. Kelly Rowland - When Love Takes Over.
Dagens planer: rida.
Dagens saknad: solen.
Dagens dummaste: regnet...
Dagens sjuka: inget.
Dagens drog: kaffe.
Dagens roligaste: shopping senare.
Dagens favorit: Erling I hope. ;)
Dagens köp: inget än.
Dagens godis: no candy.
Dagens humör: det är helt okej.
Dagens ord: kärlek.

Nu måste jag verkligen dra ut. Det har slutat åska för tillfället...eller nästan i alla fall. Det hörs fortfarande lite.
Ikväll kommer
Jeanette hit, mycket nice.

Hoppas att ni har en kanondag än så länge!
Vad har ni för planer?

Bredbandsstrul!

Ni som mot förmodan kikar in här fortfarande, jag har inte tänkt sluta blogga. :) Jag har bara inget internet hemma, det gick åt skogen i åskvädret.
Igår var jag och skulle köpa nytt modem men givetvis var alla slut i Teliabutiken, eftersom detta verkar ha drabbat rätt många. ;)

Jag återkommer med bilder och uppdatering så fort allt är som det ska igen. :)

Hoppas att ni har haft en skön helg.

RSS 2.0