Tävling i bloggen igen! Vinn Kingslandhandskar!

Jahapp då var det dags att köra igång ännu en tävling här. Jag är så himla glad att jag kan göra detta fär er. Tusen tack till de som sponsrar!

Denna gången är det Charlies Häst & Hund som låter mig lotta ut världens bästa ridhandske från Kingsland!
Jag rider själv med dessa och de är verkligen de absolut bästa handskarna jag någonsin haft!

Nya genarationens ridhandskar med andasfunktion och supergrepp som tål maskintvätt. Handsken är gjord i ett av Kingsland patenterat multifunktionsmaterial som tål alla väder utan att du tappar greppet, innehar andasfunktion och en antibakteriell coating för att slippa dålig lukt.

För att delta ska du:
1. Gå in på Charlies Häst & Hund och anmäla dig till deras nyhetsbrev nere till höger.
2. Gilla Charlies Häst och Hund på Facebook.
3. Skriva en kommentar till detta inlägg om vad du tycker är det bästa med hästar och ridsport. Det behöver inte vara något avancerat, du får använda hur få ord du vill. :)

Posta även bilden ovan på din blogg, facebook, bilddagbok eller liknande och länka till det också.
Om du inte har Facebook men vill vara med ändå, skriv en motiveringen till varför just du ska vinna handskarna och gör sedan de andra punkterna. :)


Tävlingen avslutas den 10 spetember.

Lycka till! :)

 Kommentarer
Postat av: Tess Klintestam

Det bästa med hästar och ridsport är att det är avkopplande samtidigt som de är krävande. Finns inget bättre än att komma hem från en tuff arbetsdag och gå ut i stallet och pussa på sin älskling och alla tankar bara försvinner! En rolig idrott som ger både glädje, sorg och hårt arbete! :)http://tesskliintestam.blogg.se/2010/august/bloggtavling-2.html

2010-08-25 @ 10:00:39
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/
Postat av: Onthebit - bloggen om dressyr

Nyhetsbrev och gillande- avklarat

Länk till min blogg:http://oonthebit.blogg.se/2010/august/tavling-hos-showjumper.html#commentDet bästa med hästar och ridsport är helt klart gemenskapen, mellan människor samt mellan människor och djur. Hur många nya vänner får man inte genom sin sport, både två och fyr benta :D

2010-08-25 @ 11:34:08
URL: http://oonthebit.blogg.se/
Postat av: Frida

Att komma ut på morgonen, känna doften utav stall & hästar. Höra dom låga gnäggningarna utav förväntan. En mjuk mule mot kinden. Sambandet mellan häst & människa.http://graow.bilddagboken.se/p/upload.html?year=2010&month=8&day=25&html=1&error=&uploadSuccess=1&oldUpload=1#0

2010-08-25 @ 11:56:57
Postat av: Mel@

Länkat,gillat och anmält till nyhetsbrev :)

http://skjutenskata.blogg.se/2010/august/tavling.htmlHos hästarna är vi alla accepterade, gamla som unga, sjuka som friska .. Och vad kan vara bättre än att mötas av glada gnägg och en mjuk mule ?

2010-08-25 @ 12:14:59
URL: http://skjutenskata.blogg.se/
Postat av: sara

det bästa med hästar och ridning är att man har alltid någonting att längta efter. att mötas av en gnäggning på morgonen eller en galopperande häst som kommer imot en när man ska hämta den i hagen. alla träningar, tävlingar, och att man har en vän/vänner i alla väder, som man kan lita på. man ställer upp för varandra.http://riider.blogg.se/2010/august/tavling-7.html#comment

2010-08-25 @ 12:57:22
URL: http://riider.blogg.se/
Postat av: Tina Storck-Jonsson

Det speciella bandet man får med hästarna, när man utvecklas tillsammans & man känner att man gör framsteg tillsammans med hästen.

2010-08-25 @ 13:15:03
URL: http://tinaofsweden.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Gillar redan Charlies på facebook, och nyhetsbrev har jag nyss fixat. :)

Det jag mest gillar med ridningen är utmaningarna.

Också att när man haft en lång dag och sen kommer ut till stallet och får pussa på sin stjärna så tänker man inte på något annat! Allting släpper när man kommer ut i stallet.Länk:

http://lolloh.weebly.com/taumlvling5.html

2010-08-25 @ 13:33:46
URL: http://lolloh.weebly.com
Postat av: Linn Strelin

Jag tycker att det bästa med hästar och ridsporten är att man skapar ett band mellan djur och människa. Mina två hästar är mina bästa vänner, dom är otroliga individer! Ridsporten är också en sport där män och kvinnor tävlar på lika villkor vilket jag också tycker är kanon!Länk:

http://ztreliin.blogg.se/2010/august/tavling-1.html#comment

2010-08-25 @ 13:54:23
URL: http://ztreliin.blogg.se/
Postat av: sanna

1. mm, de har jag redan :)

2. klart!:D

3. det bästa med ridsporten är känslan mellan häst och ryttare:)<3sannaaaaolsson.blogg.se finns länken :)

2010-08-25 @ 14:10:50
URL: http://sannaaaaolsson.blogg.se/
Postat av: Emily

http://memily.blogg.se/2010/august/tavling-2.htmlHar redan nyhetsbrevet och gillar redan på FB :)

Är ju stammis hos Charlies haha!Det bästa med hästar och ridsport är samspelet och gemenskapen med så stora, kloka, vackra och underbara djur som hästar! Man ler bara man tänker på dem, skrattar åt deras påhitt och blir arg på dem när de hittar på något bus för att sedan skratta åt det igen. De ger en så mycket av allting och man har aldrig tråkigt med dem :) Har svårt att tänka mig något djur som är så underbara som hästar, och att sitta på hästryggen och allt bara stämmer. Den känslan är helt fantastisk :)

2010-08-25 @ 14:27:02
URL: http://memily.blogg.se/
Postat av: Emma

Det absolut bästa med hästar är att de ger sån otrolig trygghet och fårstår sig på människor.

Min ponny är det bästa jag har och vi förstår varandra. Det är det som är sån härlig känsla hur man arbetar tillsammans och blir som en enda varelse.

Och med ridsporten gäller det samma sak, folk från olika nivåer. Hur man arbetar tillsammans med hästen. Det blir då bara du och din häst =)

2010-08-25 @ 15:19:11
URL: http://bengtssonsblogg.blogg.se/
Postat av: Simone

Nu har jag gillat "Charlies Häst och Hund" på facebook och valt att få nyhetsbrev.Det bästa med hästar och ridning.. Hmm, svårt att förklara, det är helt enkelt obeskrivligt egentligen. Det är en helt underbar känsla att vara i stallet, gemenskapen och bandet mellan ryttare och häst..

2010-08-25 @ 15:50:46
Postat av: Susanna

Bilden ligger nu på min blogg och jag gillar CHH och får deras nyhetsbrev =)

Oj, hur ska jag kunna beskriva det bästa utan att skriva en hel novell?

Kontakten mellan häst och människa är något man inte kan beskriva, det måste upplevas. Att bara vara i närheten av hästar gör mig lugn, glad och jag skulle aldrig kunna vara utan dessa djur. Känslan när man gjort ett riktigt bra dressyrpass, hoppat högre än man nånsin gjort, ridit ut barbacka och badat, kramat dem om halsen när man varit ledsen eller bara suttit i hagen och tittat på hästarna i flera timmar bara för att man älskar dem så mycket är underbar! Samspelet som kan uppstå mellan häst och människa är något väldigt häftigt som alla borde få vara med om.

2010-08-25 @ 15:52:31
URL: http://supersus.blogg.se/
Postat av: Simone

Btw, bilden är även inlagd på min bilddagboken där heter jag "SimoneNilsson"

2010-08-25 @ 15:53:33
Postat av: Moa

Fixat nyhetsbrevet, gillar på Facebook, länkat på min blogg; http://moaaeg.blogg.se/2010/august/tavling-hos-showjumperbloggse-1.html#commentDet bästa med hästar är samspelet mellan häst och ryttare. Känslan man får när man märker att sin vän verkligen gillar en, obeskrivligt. :)

2010-08-25 @ 16:20:25
URL: http://moaaeg.blogg.se/
Postat av: Hanna :)

Det bästa men hästar är hur de är! Alla har sina olika personligheter men försöker ändå göra sitt bästa! Och det bästa med ridsporten är alla vänner man får, i stallet och på tävlingarna och att det finns "grenar" som passar alla. :Dbilden finns på min blogg, och på fb. :)

2010-08-25 @ 16:34:36
URL: http://hannaliinder.blogg.se/
Postat av: Emelie

Konsten att kunna rida är nog det svåraste som finns, men det är det som gör att ridsport är så speciellt och underbart!!

Sen att få vara med hästar hela dagarna är det bästa som finns!

Postat av: Mimmi

Har anmält till nyhetsbrev & gillar på Facebook.Länk; http://hfzn.wubi.se/2010/08/25/handsktavling/Det bästa med hästar och ridning är att det är så avkopplande! Finns inget bättre sätt att glömma bort en dålig dag på än på hästryggen! :)

2010-08-25 @ 17:19:31
URL: http://hfzn.wubi.se
Postat av: Linnea H

Nyhetsbrev och gilla på FB- klart.Jag älskar att sätta näsan på hästens hals och dra in den sköna doften av häst, och att känna friheten när när man galloperar på en lång rak sträcka och ha vinden mot ansiktet.http://www.facebook.com/pages/Jonkoping-Sweden/CHARLIES-HAST-HUND/314463201305?ref=ts&v=wall#!/profile.php?id=1435085323

2010-08-25 @ 17:25:55
Postat av: Nadja

jag älskar när jag får min ponny över hinderna.

jag har tränat i över ett år med att få min ponny att vara hinder-rädd. Hon har varit med om en olycka med förra ägaren, som har gjort att hon inte vill hoppa. Men jag har tålamodigt tränat bommar med henne ett år nu, och hon hoppar som en gud! Det älskar jag!2010-08-25 @ 17:47:39
URL: http://nadjahjertaponnisar.blogg.se/
Postat av: Elli

LÄNK: http://hastoridverksamhet.blogg.se/2010/august/bloggtavling.htmlDet bästa med hästar och ridsport är att dagarna är aldrig är densamma.Att ha hästar både som yrke och hobby som jag blir aldrig tröttsamt eller kännas som: "samma sysslor varje dag" som andra yrken eller idrotter. Att alla också har olika mål med sin ridning och häst tycker jag är helt fantastiskt.Besök gärna min sida: http://hastoridverksamhet.blogg.se

2010-08-25 @ 19:05:31
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: Anonym

länk: http://oliviasahlins.blogg.se/2010/august/ny-tavling-1.html#commentDet bästa med hästar och ridning är att man får ett sådant starkt band häst & människa. Man får en bästa vän genom ett djur. Samt att man får mycket nya kontakter också genom hästarna. Det är roligt! =)

2010-08-25 @ 22:17:22
Postat av: Olivia

länk: http://oliviasahlins.blogg.se/2010/august/ny-tavling-1.html#comment(tror jag glömde lägga till min blogg och namn i förra kommentaren)jag tycker iaf att det bästa med hästarna är att man får ett sånt starkt band mellan häst & människa. Att man får en bästa vän genom ett djur. Samt att man får så mycket nya kontakter/kompisar genom hästarna. =)

2010-08-25 @ 22:19:06
URL: http://oliviasahlins.blogg.se/
Postat av: Linnéa » Horse 'n Photo.

Här har du mitt inlägg med din bild+länk: http://kjellbergen.blogg.se/2010/august/kingsland-handskar.htmlOm jag skulle beskriva vad jag gillar med hästar,ridsport skulle jag svara allt! Det är mysigt när man känner hur hästen jobbar och när man galopperar ifullfart i täten med kompisarna! Även så kan man aldrig vara 100%säker, utan varjedag händer det något nytt! Därför kommer jag aldrig ledsna på ridningen :)

2010-08-25 @ 22:34:45
URL: http://horseandphoto.blogg.se/
Postat av: Timmie

http://melanozz.blogg.se/2010/august/showjumper-tavling.html#commentoch resten klart!Att få ett förtoende av en häst som har så mycket styrka är fashinerande. Alla är dom olika individer som man måste lära känna och kännslan av att 2 blir 1 är en välbehaglig kännsla som växer. Men helt enkelt det är underbara djur!!!!Ha det guld!!

=0)

2010-08-25 @ 23:02:52
URL: http://melanozz.blogg.se/
Postat av: Lina

Prenumenerar på nyhetsbrevet och gillar på facebook. Här finns bild länkad http://showjumper.blogg.se/2010/august/tavling-i-bloggen-igen-vinn-kingslandhandska.html samt i listen till vänster här http://sallberglina.zoomin.se tills tävlingen är avslutad.Det bästa med hästar och ridsport:

Att ständigt kunna utvecklas, som ryttare och/eller ekipage, och gemenskapen med häst och människa.

2010-08-26 @ 11:00:41
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Lina

SORRY! Här är länken http://sallberglina.zoomin.se/blogg/permalink-20100826-363355.html

2010-08-26 @ 11:01:29
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Erika

Är gärna med och tävlar. :)

Har gjort de som stod, och länkat till dig via min blogg.

http://Erikapettersson.blogg.seHästar är fantastiska djur, och jag vet inte om jag kan beskriva så bra.Den känslan att få vara med sin häst/hästar är obeskrivlig.

Att nå mål tillsammans, är helt fantastisk.

Att kämpa tillsammans, att utvecklas tillsammans.

Obeskrivligt. :) de är fantastiskt.2010-08-26 @ 13:09:23
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Michelle Pettersson

Hej!

2010-08-26 @ 15:51:18
URL: http://m
Postat av: Michelle Pettersson

Hej! Jag har skickat efter nyhetsbrev, gillat på facebook sedan förr. :)det bästa med hästar är själva känslan man har, och det bästa jag vet är när jag har tävlat fälttävlan och hoppar sista hindret på terrängen och är felfri det är en underbar känsla!!

2010-08-26 @ 15:53:24
URL: http://michellepetterssons.blogg.se/
Postat av: julia andersson

Har anmält mig till nyhetsbreven och gillar redan de på fejjan.http://juliassaker.blogg.se/2010/august/tavling-5.htmlatt ha 500 kilo muskler under dig i full fart. Att kunna sammarbeta med detta stora djur. det som kan gå rakt över oss, tom döda oss. Att dessa djur litar på oss till 100 % Det är mäktigt.

2010-08-26 @ 17:27:39
URL: http://juliassaker.blogg.se/
Postat av: lovisa

ALLT är så härligt med hästar. När de kommer med spetsande öron och de har alltid tid att lyssna, oavsett vad man har att säga.

Om man tävlar, känslan att komma runt, felfritt, vinna eller placera sig. Känslan när hästan litar på dig.

Hästen är den bästa vännen man kan få.http://lovisaguttman.blogspot.com/2010/08/showjumperbloggse.html

2010-08-26 @ 17:55:40
URL: http://lovisaguttman.blogspot.com
Postat av: Anna

Det bästa med hästar är att man aldrig blir fullärd - svårt att tröttna då :)Sen att det är det en av få sporter där män och kvinnor tävlar på lika villkor!

Postat av: Madeleine

Har gillat dom på facebook å prenumererat på deras nyhetsbrev. Har lagt upp bilden å länkat på min blogg oxå.De bästa me hästar är själva hästen! Ens bästa vän som alltid e där för en å ställer alltid upp.

2010-08-26 @ 20:42:40
URL: http://mmadeleinehenriksson.blogg.se/
Postat av: Jonna

Det bästa med hästar är att ingen häst är lik någon annan på så vis kommer man aldrig bli fulllärd och det gör det så spänandehttp://jonnaandersson.webblogg.se/?tmp=26231200

2010-08-26 @ 23:15:14
URL: http://jonnaandersson.webblogg.se/
Postat av: Evelina

Nu har jag checkat av listan ovan och här är länken på min blogg ;http://evi0627.blogg.se/?tmp=27080021Det är svårt att säga vad som är det bästa med hästar och ridsport. Men det är känslan avkopplingen , gemenskapen mellan häst och ryttare och bandet som man skapar mellan sin häst och sig själv. De är så förlåtande. Sen finns det så mycket mer underbart. Varenda härlig ridtur i solen ett bra hoppass på banan och en lyckad tävling, finns det något bättre ? Nej jag tror nog inte det :D Vi är lyckligt lottade som får ha egna hästar och kunna umgås med dessa fantastiskt djur varje dag !

2010-08-27 @ 08:05:58
URL: http://evi0627.blogg.se/
Postat av: Sofia

Allt är avbockat! Här är mitt inlägg: http://sofiarosell.webblogg.se/2010/august/tavlingar.htmlDet jag gillar mest med hästar är själva grenen fälttävlan, det är en rusktigt rolig sport, dra runt i fullgalopp över höga stockar och djupa diken, vilken kick man får! Ju högre ju bättre, :P <3

2010-08-27 @ 08:09:19
URL: http://sofiarosell.webblogg.se/
Postat av: Camilla

http://unafraid.blogg.se/2010/august/tavling-1.htmlHar gjort det som skulle göras!Själva ridningen och hanteringsbiten med hästar är inte ett intresse, det är en livsstil! En underbar sådan. Men när det kommer till kritan så struntar jag fullständigt i om min häst är ridbar så länge hon mår bra. Det absolut bästa som finna är att veta, att även efter en sjuk tung dag står min älskling och väntar på mig och kan på sitt tysta sätt trösta mig på det allra bästa sätt..!

2010-08-27 @ 09:56:04
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Moa Jonsson - Hästbloggen för dig! ;)

Det bästa med hästar & ridsport är att det blir en gemenskap mellan ryttare & häst. Hästar väcker starka känslor, man får en vän för livet. Någon man alltid kan lita på, nån man kan berätta allt till utan att det kommer vidare. Hästen är en underbar kompis i alla lägen. :)http://nettycoop.blogg.se/2010/august/tavling-kingslandhanskar.html

2010-08-27 @ 14:57:44
URL: http://nettycoop.blogg.se/
Postat av: frida

Har lagt upp mig på nyhetsbrev, är fan på facebook sen innan och jag har lagt upp bilden här: http://seriouslyfrida.blogg.se/2010/august/bloggtavling-3.html#commentDet bästa med ridsporten är samspelet med hästen. Att få den att lita på en till 100% Även om den är ett stort djur så är den utelämmnad hos oss och förtjänar bästa möjliga förståelse och vård. Man ser så mycket skit ute på tävlingsbanorna. Det verkar som om många inte förstår vad dom håller på med :(

2010-08-27 @ 14:58:06
URL: http://seriouslyfrida.blogg.se/
Postat av: mollie

Har anmält till nyhetsbrev & gillar på Facebook!det jag gillar mest med ridsport är samspelet med hästen. man ska lita på varandra, häst& ryttare och hästen är ju inget man bara kan rida på man måste ju sköta om den& mocka boxen och allt man kan ju aldrig bara strunta i hästen! och sen känslan att kunna styra över ett sådant stort djur är verkligen helt fantastiskt!

2010-08-27 @ 15:10:05
URL: http://varanriddagbok.blogg.se/
Postat av: mollie

2010-08-27 @ 15:10:57
URL: http://varanriddagbok.blogg.se/
Postat av: mollie samuelsson

Har anmält till nyhetsbrev & gillar på Facebook!det jag gillar mest med ridsport är samspelet med hästen. man ska lita på varandra, häst& ryttare och hästen är ju inget man bara kan rida på man måste ju sköta om den& mocka boxen och allt man kan ju aldrig bara strunta i hästen! och sen känslan att kunna styra över ett sådant stort djur är verkligen helt fantastiskt!

2010-08-27 @ 15:11:21
URL: http://varanriddagbok.blogg.se/
Postat av: Rosanna Zimdahl

det bästa är att det alltid är spännande med hästar! Aldrig blir det tråkigt:)

http://hastdiggaren.blogg.se/2010/august/bloggtavlingar-1.html#comment

2010-08-27 @ 15:23:25
URL: http://hastdiggaren.blogg.se/
Postat av: Paulina

Jag har anmält mig till nyhetsbrev och gillar på Facebook!Det bästa med hästar är att det är så fantastiskt att man faktiskt kan styra ett så såpass stort djur, att det kan bli ens bästa vän och att man kan ha så himla roligt ihop! Man blir aldrig trött på det heller, utan det händer alltid någonting spännande och nytt.Grymt bra blogg förresten.. ;)http://gbgryttaren.blogg.se/2010/august/jag-ar-med-och-tavlar-om.html

2010-08-27 @ 21:51:49
URL: http://gbgryttaren.blogg.se/
Postat av: ylvaa

här är länken

http://ylvafalkestrom.blogg.se/2010/august/bloggtavlingar.htmlhar gkort ett och två.

det bästa är att man alltid kan lära sig nya saker , man blir aldrig fullärd!

2010-08-27 @ 22:03:17
URL: http://ylvafalkestrom.blogg.se/
Postat av: Anna

1. Fixat

2. Fixat

3. Det jag gillar bäst är det härliga Wow-känslan när man blir helt samspelt med hästen.http://ariette.blogg.se/2010/august/jag-ar-med-a-tavlar-1.html

2010-08-28 @ 09:43:46
URL: http://ariette.blogg.se/
Postat av: Agnes

har anmält nyhetsbrev & gillat på fejjan, länken till inlägget finns här: http://aforslund.blogg.se/2010/august/i-could-really-use-a-wish-right-now.htmlJag måste säga att nästan allting med häst är bäst, det har varit mitt liv så länge jag kan minnas, man går dit i alla väder och alla humör, och jag älskar hur hästarna alltid kan få dig att må bättre! Känslan när man klarar nånting som man inte gjort innan, och känner att, dethär har vi gjort tillsammans! Även om det kanske bara handlar om något litet som en bra övergång ellr liknande. kontakten man får med en häst som är ett såppas stort djur men som man litar på till 100% precis som dom litar på oss, dom lär oss precis som vi lär dom, och det är något av det bästa som finns.

2010-08-28 @ 10:58:05
URL: http://aforslund.blogg.se/
Postat av: emelie

har gjort 1&2

http://stallgestra.zoomin.se/blogg/arkiv/20100828.htmljag tycker det bästa är att man utveckas hela tiden , både i ridningen och som person , gemenskapen i stallet är toppen! hästar är speciella , är man lite arg och tjurig en dag så blir jag genast glad när jag kommer till stallet , det är som en annan värld och det är nog hästarna som gör det.

2010-08-28 @ 11:42:38
Postat av: moa

Det bästa med ridsport och hästar är att man kan samarbeta och få ett 600kg djur att förstå genom små hjälper och kroppsspråk, att jobba som ett team tillsammans med hästen och klara av utmaningar utan att prata samma språk!http://moagw.blogg.se/2010/august/kingsland.html(jag har anmält till nyhetsbrev och gillar på fb!)2010-08-28 @ 15:15:00
URL: http://moagw.blogg.se/
Postat av: Bella

jag vill vara med me har ej facebook elr inte orkar med nyhetsbrev men vill va ´med :( ska fråga mamma imorrn!

2010-08-28 @ 22:56:26
URL: http://stoet.blogg.se/
Postat av: Mli

Det bästa med hästar är att komma ut till stallet på morgonen, få välkomnande gnägg, fodra och höra deras lugna tugganden. Eller känslan av att rida in på tävlingsbanan och känna att du och hästen kommer göra en jättebra runda :)

2010-08-29 @ 00:28:31
URL: http://mlishastblogg.blogg.se/
Postat av: Mli

Just det, här är länken:

http://mlishastblogg.blogg.se/2010/august/bloggtavling-3.html#comment

2010-08-29 @ 00:29:43
URL: http://mlishastblogg.blogg.se/
Postat av: Karolina

1. Fixat =)

2. Gillar det redan ^^

3. Jag tycker det är jättekul att man lär känna så många nya människor! Skötare, medryttare, tränare, hovslagare, boxgrannar, motståndare... Ja, det finns många man kan lära känna. :)Länken: http://karolinaorauni.blogg.se/2010/august/bloggtavlingar-igen.html#comment

2010-08-29 @ 02:35:07
URL: http://karolinaorauni.blogg.se/
Postat av: julia

1. Klart

2. Klart :)

3. Jag gillar känslan av att man blir ett med hästen, man tänker lika och på så sätt kommer man överäns med hästen och då klarar man allt!Jag har länkat bilden :)Länken: juliakallasbea.bloggplatsen.se

2010-08-29 @ 10:47:06
URL: http://juliakallasbea.bloggplatsen.se
Postat av: Jennie Kristensson

Det bästa med ridningen tycker jag är de lyckostunderna när allting klaffar. Då känner jag att allt "besväret" och allt slit är värt allting. När man rider och allting fungerar och man inte kan sluta le för att allting känna bara så underbart roligt. Det är svårt att förklara, men när de svåra sakerna helt plötsligt blir lätta. Och sen att man får en riktig vän också. Finns mycket att säga, men detta är nog huvudsak, och även vilken fruktansvärt frihet och avslappning det är, samtidigt som det kräver mycket av en. Men på någotsätt känner jag mig fri och avslappnad i stallet.http://jenniiie.webblogg.se/2010/august/bloggtavling.html#comment

2010-08-29 @ 12:29:26
URL: http://jenniiie.webblogg.se/
Postat av: amanda ernklev

1och2 klart :)

3: jag älskar samarbetet och med och motgångarna med hästar / ridsport. att hästar precis som vi människor har bra och dåliga dagar. dagar när allt funkar och man bara kan sitta och rida utan att behöva kämpa - det finns inget som slår det!http://amandaelinaernklev.blogg.se/2010/august/bloggtavlingar.html#comment

2010-08-29 @ 13:17:55
URL: http://amandaelinaernklev.blogg.se/
Postat av: Lisa Öberg

har gjort 1+2DEt bästa med hästarna och ridningen är tycker ja är att när man har varit borta nån stans ser man verkligen hur ens ponny/ häst har längtat efter en! Man blir så glad varje gång dom kommer i full galopp till en i hagen, hur dom gnäggar så fort dom ser än. Ens egna ponny/Häst är som världens bästa vän som finns i vått och torrt och aldrig sviker en !http://bornlikeastar.blogg.se/prttygrl/2010/august/tavlingar.htmlDin blogg är verkligen bäst! Hoppas att jag vinner :)

2010-08-29 @ 18:28:15
Postat av: Lisa Öberg

Glömde skriva min mejl :)

2010-08-29 @ 18:29:03
Postat av: Rebecca

anmält och gillat :)Det bästa med hästar är den där känslan när du och hästen klickar, att galoppera utan någon utrustning och hästen lyssnar fortfarande på dej, att galoppera på en äng en varm sommar dag eller att bara sitta och mysa med hästen.Det är så svårt att komma på det bästa med hästar eftersom det finns så mycket som är bra med dom :)

2010-08-29 @ 19:13:58
URL: http://snoddesass.bloggplatsen.se
Postat av: nea

är med! :)

bästa med ridspoten o hästar känslan och en bästa vän och att man bara kan koppla av från allt annat!

2010-08-29 @ 21:30:49
URL: http://neakarlssons.blogg.se/
Postat av: Victoria

1. Fixat =)

2. Oxå fixat =)

3. Det bästa med hästar tycker jag är att man kan verkligen va på dåligt humör eller må skit dåligt (psykiskt) men när man kommer till stallet så är det som att alla tankar försvinner och man fokuserar bara på vad man gör med hästen. Vet inte hur det går till, men några gånger har jag tänkt "vad har jag tänkt på när jag red?" Jag tror att det är för att man är så koncentrerad på vad man gör när man rider som alla andra tankar försvinner! Jag är alltid glad när jag kommer hem ifrån stallet! =)

Postat av: Anonym

BRA BLOGG! Alla ni som gillar hästar, har hittat en ny blogg om en tjej som är på praktik hos malin baryard:)

www.pendlarflickan.blogg.se

kram Elin

2010-08-31 @ 18:02:42
Postat av: Isabelle

1. Klart!

2. Jag gillar redan Charlies på Facebook :)

3. Det bästa med hästar och ridsport är hur fantastiska dessa djur verkligen är och hur mycket vi kan göra med dem. De ställer upp, är otroligt snälla och vill alltid vara tillfreds. Jag tror inte att det finns en enda ond häst i hela världen, världens bästa kompisar som man verkligen kan lita på!Länk: http://trisseminhest.blogspot.com/2010/08/tavling-hos-showjumper_31.html

Kram Isabelle

2010-08-31 @ 22:39:24
Postat av: Anders R

Nyhetsbrev OK

Gilla på "fejjan" OKDEt bästa med hästar och ridsport,

Du måste uppleva det själv för att kunna förstå varför.

Men hästar är underbara och ridandet ger en mental yoga. (och kul)

2010-09-01 @ 15:53:04
URL: http://oceans.blogg.se/
Postat av: Sissa

foxat på fb och med nyhetsbrev

länkar på min bilddagbok, supersissa

Det bästa med hästar och ridsport är svårt att beskriva men jag gör ett försök. Man kan vara jättestressad över alla läxor och prov så att man kanske känner att man verkligen inte kan rida, då tar man en barbackatur i skogen och plötsligt känns allt bra igen. En annan otroligt skön känsla är när man lyckas med ngt. Det kan vara allt från att fixa fina knoppar, att det går jättebra på träningen eller ta sig runt på en tävlingsbana, kanske med 21 fel men att det kändes bra. Det är svårt att ge en rättvis förklaring, det måste upplevas. Jag har hållt på med hästar i så gott som hela mitt liv och jag kommer fortsätta med det.

2010-09-01 @ 16:39:34
Postat av: nathalie

Nyhetsbrev och gilla på fb är klart :)

Det bästa med ridsport och hästar är känslan att utvecklas tillsammans med sin älskade häst. Man får verkligen tillbaka av all slit och pengar man lägger ner. otroligt fashinerande djur! Roligt med en "alla åldrar"-sport! :)

2010-09-01 @ 16:40:42
URL: http://nathaliesaaf.blogg.se/
Postat av: nathalie

Nyhetsbrev och gilla på fb klart :)Det bästa med hästar och ridsport är känslan av att utvecklas tillsammans med sin älskade häst, man får så mycket tillbaka utav all slit och pengar man lägger ner, såå värt! Och att det är en sport för alla åldrar! :)

2010-09-01 @ 16:42:47
URL: http://nathaliesaaf.blogg.se/
Postat av: klara

jag gillar på facebook ! och får nyhetsbrev !länken är http://klarrs.blogg.se/2010/september/bloggtavlingar.html#commentoch de bästa med hästar är att de är otroligt skönt att komma till stallet och "pusta ut" de får en att orka med skolan mer och lättare, se en utveckling och kunna tävla o träna ! :)

2010-09-01 @ 20:41:56
URL: http://klaralevenstam.se
Postat av: viktoria

Det bästa som finns är när man känner hur man är ett med hästen, att man känner att den lyssnar och rörelserna blir precis som man tänkt sig. Eller när något man jobbat med länge helt plötsligt bara släpper och går kanon! Även att tiden bara flyger iväg av att stå och mocka eller bara vara i stallet är super härlig :)http://viiktoriakarlsson.blogg.se/2010/september/tavling.html

2010-09-01 @ 23:06:44
URL: http://viiktoriakarlsson.blogg.se/
Postat av: Elise

1. Done!

2. Done!

Det beste med hest og ridning er følelsen av at det er her jeg hører til og at det er dette jeg brenner for. Alt er alltid bra i stallen med hestene, og jeg glemmer alt stress og mas som er ellers i livet. I tillegg er det den gode følelsen når man får det til, og når hestene lærer nye ting og er glade og positive! Jeg kunne fortsatt i en evighet!http://hest.no/blogg/?bid=15036&blid=645699http://tevilvel.blogg.no/1283378796_vinn_ridehansker.html

2010-09-02 @ 00:08:02
Postat av: emma

1. gjort

2. gjort

3. tävla ihop genom allt.länk till inlägg: http://qems.blogg.se/2010/september/bloggtavlingar.html

2010-09-02 @ 07:49:26
URL: http://qems.blogg.se/
Postat av: Tina - En blogg om mina dagar med hästarna

1: Har det redan sen länge :)

2: Har "Gillat" dom sedan länge :)

3: Det bästa är att hästen inte dömer dig, den pratar inte bakom din rygg och det ställer upp för dig i vått och torrt :)Länk till inlägget:

http://bornlate.blogg.se/2010/september/bloggtavlingar.html

2010-09-02 @ 12:03:08
URL: http://bornlate.blogg.se/
Postat av: EQUILINE ~

1. Gjort :)

2. Gillar dem redan ;)

3. Det bästa med hästar är känslan när ett så stort djur gör precis vad man säger. Det får en att känna sig betydelsefull. Känslan av att vara Ett med hästen är obeskrivlig!Länk: http://equiline.blogg.se/2010/september/tavlingggg.html#comment

2010-09-02 @ 17:54:57
URL: http://equiline.blogg.se/
Postat av: Nettan

1, anmäld till nyhtesbrev.

2, gillar på facebook.

3, Det absolut bästa med hästar är att komma ut till stallet, mötas av en gnäggning, samt att ha roligt & utvecklas med hästen, när allting släpper & allt slit visar att de lönat sig. En vinst på en tävling är inte allt, bara de känns bra & man gjort sitt bästa, så är de en vinst för mig.Länk till min blogg & inlägget . http://anette-nord.blogspot.com/2010/09/bloggtavling-september.html

2010-09-03 @ 09:28:55
URL: http://anette-nord.blogspot.com
Postat av: N

http://blackijacki.bilddagboken.se/p/upload.html?year=2010&month=9&day=1&html=1&error=&uploadSuccess=1&oldUpload=1#0har gjort allt :)det bästa med hästar är faktiskt min egen häst. han är min bästa vän, han ställer alltid upp för mig och han får mig att känna mig betydelsefull. han är helt enkelt det bästa som finns <3

men även vännerna, tävlingar, mocka skit ALLT har sin egen betydelse i varför det är kul :)

2010-09-03 @ 10:23:18
Postat av: Mimmi

Det bästa är att man alltid blir glad av hästarna, hur jobbig dag man än har haft så blir man alltid lycklig när man kommer till stallet :) Hästar är även så förlåtande och ger en alltid en andra chans.

2010-09-03 @ 22:40:46
URL: http://mimmiolofsson.bloggplatsen.se/
Postat av: Bella (Frågestund på bloggen!)

är med!

http://stoet.blogg.se/2010/september/tavlingar.html

vill vinna för att jag vill testa lite kingsland och så, har ett par handskar men vill ha ett par till..I stl S vill jag ha :D

2010-09-04 @ 12:29:29
URL: http://stoet.blogg.se/
Postat av: Micaela

1. Anmält mig till nyhetsbrevet!

2. "Gillar" Charlies sedan tidigare på facebook.

3. Det jag gillar med hästar och ridsport är att alla kan träffas och utföra en sport på samma villkor. Det spelar ingen roll om du har två ben eller ett, alla kan vara med iallafall. Sen är det ju en av få sporter där män och kvinnor tävlar på samma villkor.Länkar även till din blogg!

2010-09-04 @ 19:57:28
URL: http://janatuinen@hotmail.com
Postat av: Amanda

Har följt alla punkter! :)

http://yodadog.blogg.se/2010/september/bloggtavling.htmlDet bästa med hästar och ridsport är kärleken mellan häst och människa! Den skönaste känslan som finns är att komma hem helt utmattad efter en dag i stallet och bara vara nöjd!:)

2010-09-04 @ 22:25:58
URL: http://yodadog.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Har gillat det på fb och anmält mig till deras nyhetsbrev (eller hur man säger) xd.Det bästa med ridsport är vänskapen mellan häst och ryttare.

Hästen behöver inte vara världens finaste, ryttaren behöver inte vara världens finaste.

Det bästa är att man kan känna sig älskad, man kan vara sig själv i stallet, hos hästen, där är man älskad!Länken till inlägget; http://lizzylover.blogg.se/2010/september/vinn-ridhandskar-1.html#comment

2010-09-05 @ 15:25:38
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: kajsa

Hej!

Jag är med :)

Har anmält mig till deras nyhetsbrev och gillat dom på facebook.Det bästa med hästar och ridsport är det fina sambandet mellan häst&ryttare och hästar är ett sånt underbart djur. Det är så mycket mer än bara en sport, allting är så underbart, och det bästa med det: man får en vän för livet!Länk till inlägget: http://kkajsajohansson.blogg.se/2010/september/jag-ar-med-och-tavlar-om-1.html#comment

2010-09-05 @ 16:08:45
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har gillat på fb och anmält mig till nyhetsbrevet!Men asså som ajg tkr är det så att hästar är ett underbart djur, de vet om du är ledsen glad eller mår dåligt, som min häst om jag e ledsen kommer han t mig, och ibland när han e långt borta kan han komma galopperande till mig. det är sjukt underbart. men sen ibland kan han va busig och det är alla hästar någon gång. men jag tycker att man nt ska vara arg på sin häst i en längre tid bara för den va dum en gång. det är min åsikt.

Alla andra får självklart tycka ngt liknade eller samma sak eller ngt helt annat! :)

2010-09-05 @ 21:01:06
Postat av: Annie

Gillar charlies på facebook och anmält mig till deras nyhetsbrev:)

länk finns här:

http://anniehoppryttarinna.blogg.se/2010/september/tavlingar.html#commentBästa som finns med hästarna är den psykiska tryggheten och lugnet de ger. Och kicken av den ultimata kontakten och känsla av tillit mellan häst och ryttare när man passerar mållinjen :)

2010-09-05 @ 21:20:16
URL: http://anniehoppryttarinna.blogg.se/
Postat av: sofia

Har anmält mig till nyhetsbrevet och gillar på fb!

Det bästa med ridsport är att vara i stallet och uppnå mål innom ridningen och bli bättre!Har länkat på bloggen! http://fiannn.blogg.se/2010/september/bloggtavling-1.html

2010-09-06 @ 08:45:58
URL: http://fiannn.blogg.se/
Postat av: Elin

Det bästa med hästar är att den tillit man har till varandra. Att lära sig kommunicera och förstå hästen så att den skapar ett förtroende för oss människor. Hästar bryr sig inte om hur man ser ut eller är bara man beter sig på rätt sett så har man fått en vän för livet.Har inte facebook så anledningen till att jag vill vinna handskarna är för att mina är trasig och behöver då att par nya handskar. Kingslands handskarna ser vädligt sköna ut är snygga och verkar hålla bra därför skulle jag vilja vinna dom :)Anmält mig till deras nyhetsbred och länkat till den hät tävlingen på min blogg :)

2010-09-06 @ 09:17:14
URL: http://elinpamlin.blogg.se/
Postat av: Felicia Dolk Fröjd

Det allra bästa med hästar och ridning är när man rider en bana och allt klaffar, känslan att en varelse ger allt för dig den är så oerhört stark.Här är länken: http://fel-ate-cha.bilddagboken.se/p/upload.html?year=2010&month=9&day=10&html=1&error=&uploadSuccess=1&oldUpload=1#02010-09-06 @ 17:39:05
Postat av: Sandra Persson

har anmält mig till nyhetsbrevet och gillar på fb.

har länkat till min blogg sandrapersson.blogg.seDet bästa med hästar är när allt går som det ska, då e det som att sväva på moln.. Underbart..

2010-09-08 @ 10:00:17
URL: http://sandrapersson.bloggplatsen.se/
Postat av: Emma

Jag vill vara med :)

Det bästa med hästar, att ha en egen häst, är att man har fått sig en vän för livet :) Det finns tusen miljoner sätt att utvecka det på, men man kan inte välja! När man läser hästens bön, så ångrar, iaf jag, allt dumt jag har gjort mot mina hästar. Alla bråkar ju med sin häst nån gång.Jag har gjort allt som står ovan, och här är en länk till mitt inlägg!

http://islandsryttaren.blogg.se/2010/september/bloggtavling-1.html#comment

2010-09-08 @ 20:09:00
URL: http://islandsryttaren.blogg.se/
Postat av: Anonym

2010-09-08 @ 22:26:44
Postat av: Matilda

Det jag gillar med hästar är att de får en att glömma allt annat. Att rida och hålla på med hästar är tufft, det krävs en del för det är stora och starka djur att hantera och kontrollera och man kan aldrig veta vad som ska ske vid varje ridtillfälle. Det är helt enkelt spännande och sen är de ju väldigt mysiga också, iaf min=)Här är länken:http://maatildda.blogg.se/?tmp=08222556

2010-09-08 @ 22:29:13
URL: http://maatildda.blogg.se/
Postat av: jennifer

Länk till din bild: http://jenniferbergstrom.blogg.se/2010/september/torsdag.html#commentHar gillat Charlies på FB länge ;)Det är det finaste som går att få, gemenskapen mellan en häst och ryttare. Har man en dålig dag och är arg på allt och alla blir man som en helt ny person bara man får komma till sin älskade häst, dom finns där i vått och torrt och älskar en för den man är. Är man inte i stallet någon dag så är det verkligen något som saknas! Hästarna är mitt liv, har alltid vart!Hade vart sjukt nice med ett par snygga hanskar med bra kvalite då jag inte har några för tilfället :o

2010-09-09 @ 15:56:48
URL: http://jenniferbergstrom.blogg.se/
Postat av: v e n d e l a

inlägget: http://ponnyproffsen.blogg.se/2010/september/jag-ar-med-och-tavlar-hos-varldens-basta-blog-1.htmlhar gillat de nu" :)Det går inte att beskriva känslan när man rider o allt verkligen funkar,obeskrivligt!

2010-09-10 @ 10:40:56
URL: http://ponnyproffsen.blogg.se/
Postat av: Maria & Pearl på äventyr-BLOPPIS PÅ BLOGGEN

http://mariagustavsson.blogspot.com/2010/09/jag-ar-med-och-tavlar-har.htmlcharlies är klart :)Det finns inget dåligt med hästar.

Dom sviker än aldrig,

dom älskar än för den man är och bryr sig inte om hur vi ser ut.

Dom är kloka och förståndiga.Känslan av att sitta på häst ryggen och känna känslan av att bara vara "vi".Att klara ett hinder tillsammans.Och pyssla om den, smörja utrustningen.

Att bara vara i stallet gör mig glad, stark, ger mig ny energi osv!

2010-09-10 @ 10:45:13
URL: http://mariagustavsson.blogspot.com
Postat av: Nathalie

Jag har lagt upp bild + text på min blogg:

http://confekt.blogg.se/2010/september/tavlar-d.html#comment1. Klart!

2. Klart! :D

3. Det bästa med hästar och ridsporten.. hm det går nästan inte att beskriva, är så glad över att jag började rida och hålla på med hästar (det är ju det bästa jag vet!!) jag vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan hästarna, hästar är livet! :) (iallfall för mig.)

Att tävla, träna, mysa, vara i stallet, träffa nya vänner som har samma intressen, utvecklas i ridningen/hanteringen med hästar och mycket mera, allt detta är så underbart!

När man tex är nerstämd mm så känns det som att hästar är som en ny energi man får av dom.

Dom är som en vänner för livet som aldrig försvinner <3.

Känslan när man hoppar är underbar! och känslan av att bara få vara med hästarna är underbar!'

Så jag älskar verkligen hästar och ridsporten! :).Jag skriver även en motivering varför just jag vill vinna!Mina gamla handskar har försvunnit och hade även hål i fingertopparna på dom så det skulle vara super bra med ett par nya!

Har även 2par till men det är vantar och de är inte riktigt bra grep i dom../Nathalie

Postat av: FRIDA ELMLUND - en hästmänniskas vardag

1. Har gjort

2. Har gjort ;)

3. Tycker att samspelet, vänskapen, kärleken och den enorma glädjen man kan få ut av hästarna är det bästa! :D

2010-09-10 @ 21:06:26
URL: http://fridaelmlundare.blogg.se/
Postat av: FRIDA ELMLUND - en hästmänniskas vardag

http://fridaelmlundare.blogg.se/2010/september/kingslandhandskar.html ;)

2010-09-10 @ 21:09:15
URL: http://fridaelmlundare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0